‘Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani!’
Versuri Puya

Mirela Chirila-“Undeva în Balcani”- radioboss.ro

Mirela Chirila-“Undeva în Balcani”- radioboss.ro

De foarte mult timp am impresia ca cele patru puteri in stat alearga dupa suprematie. Sondajele vorbesc de increderea romanilor in cele patru puteri dar nu stim, de fapt, cine conduce Romania?.

Coruptia endemica ar trebui stavilita.

Cum? Eu cred ca Armata poate s-o faca. Stie sa traga in noi. Sa mai traga si in ei. In cei care au devalizat sau devalizeaza bugetul tarii si bugetele comunitare. Ea e subordonata momentan comandamentului Nato si nu vesnicului comandant suprem peste mari, marii, lenutze, falcosi, piticotzi, eurohotzi, semidoctzi si intelectuali publici.

Nu, nu urmeaza publicitate!

Sa-mi termin ideea: Biserica nu poate fi o putere atata timp cat cocheteaza cu ‘drakul impielitzat’ numit politicul, preotii homosexuali nu-si marturisesc pacatul iar agentiile statului care dau cu nemiluita subventii comunitare pentru suprafetele imense de teren aflate in proprietatea parohiilor, nu verifica cine sunt, de fapt, beneficiarii acestor bani.

Justitia e un fel de cosh, unde se arunca cu mingea sau un fel de minge care se arunca la cosh.

Presa, scormonitoare cum o stim, nu poate fi decat puterea contra vantului, o solutie imorala pana la urma.

‘Armata e cu voi?’ , ‘De ce trageti!?’ pot fi strigaturi ale unor scursori muribunde de care trebuie sa scapam cat mai grabnic daca vrem sa mai existam ca natiune.


No Comments on “Bine ati venit in Romania!”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. Antoniu says:

    @Anel-cei de la http://www.apdrp.ro sunt cei care gestioneaza Fondul European de Dezvoltare Rurala(FEADR). APIA gestioneaza Fondul European de Garantare in Agriculrura(FEGA). Zonele amintite de Dvs. sunt platite din FEADR si bugetul national(proportia este 82%FEADR si 18%BN). APDRP cred ca inca nu a finalizat supracontrolul la aceste masuri. Daca l-a finalizat exact in perioada in care comisarii europeni erau prezenti la APIA, atunci rezultatul acestui control a fost verificat si de catre acestia. Platile se vor face in aceasta luna. Nu se pune problema lipsei banilor la bugetul national. Exista o disciplina financiara referitoare la utilizarea FEGA si FEADR pe care Romania s-a angajat sa o respecte.

  2. Anel Nebancea says:

    ce se mai aude cu plata zonelor defavorizate? dar cu masurile de agromendiu? pentru ca pe decizia de plata apar din luna mai si in cont doar sapsul. multumuesc

  3. handrea ioan says:

    esti un lord , ma bucur ca mai inteles. as vrea sa te vad , sa schimbam o vorba.

  4. Antoniu says:

    Imi inchipuiam. Nici nu ma mira la cate se intampla in orice institutie a statului. Geaba unii nu pot face compromisuri, cand altii,cam multi cei drept, calca totul in picioare. Da, unele institutii ale statului invoca legislatia, cand e vorba de apararea propriului prestigiu, impotriva functionarilor aflati in slujba sa si care nu respecta, chipurile,regulile de conduita. Atata timp cat sistemul politic nu va numi oameni competenti la conducere, institutiile statului nu se vor reforma prea curand. Iti dau un exemplu: mie mi se cere confidentialitate si compatibilitate cu statutul meu, iar managerul numit politic are firma pe numele sotiei, cu obiect de activitate incompatibil cu statutul sau. Declaratia falsa de avere si de interese e clar ca frizeaza penalul si nimeni nu se sesizeaza.
    Bine ati venit in Romaniaaaaa!
    ‘Sud-Est, Romania undeva in Balcani..’

  5. handrea ioan says:

    Draga Antoniu, ma bucur ca te regasesc si iti multumesc ptr aprecierile la problema mea. Ai ramas un prieten adevarat.Am necazuri doar ptr ca am principii si nu permit ca cineva sa mi le calce in picioare. Totul este o regie pusa la cale de o institutie a statului roman. Sa mi scrii si iti raspund de indata . Dau eu vinul de AIUD. Cu drag.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>