Agentia Nationala a Functionarilor Publici organizează concursul pentru ocuparea functiei publice de conducere vacante de director general din cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura.

Concursul se organizeaza la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, in data de 08 iulie 2011 ora 10.00, proba scrisa si in data de 12 iulie 2011, ora 14.00, interviul.  

Sarbatorile, masa si dansul in data de 13 iulie 2011. Bibliografia este facuta pentru copilasi ‘ca sa mananca si ei ceva’ si se gaseste aici 

Un alt anunt vine sa completeze listele de partid si suna cam asa:   

Agentia Nationala a Functionarilor Publici organizeaza concursurile pentru ocuparea functiilor publice de conducere vacante de director executiv din cadrul centrelor judeteane: Bistrita-Nasaud, Botosani, Caras-Severin,Covasna, Gorj, Hunedoara, Ialomita, Mures si Prahova si de director executiv adjunct din cadrul centrelor judetene: Bistrita-Nasaud, Braila, Caras-Severin, Cluj, Covasna, Dambovita,Giurgiu, Olt si Satu Mare ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura.  
Concursurile se organizează la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, in data de 05 iulie 2011 ora 10.00, proba scrisa si in data de 07 iulie 2011, ora 14.00, interviul.  

 

Bibliografia este unpic mai stufoasa si este menita sa stopeze, mai ales la Gorj, femeia executiva instalata de PDL, care facea sex pe celularele agentiei.   

Pentru a bloca un rezultat asteptat si a face economie la bugetul statului, m-am adresat presedintelui Agentiei Nationale a Functionarilor Publici cu urmatoarea scrisoare:   

D-le Presedinte-Secretar de Stat Andras Szakal,   

In conformitate cu art.22 din Legea 188/1999(r2) si Legea nr. 571/2004 privind protectia personalului din autoritatile publice, institutiile publice si din alte unitati care semnaleaza incalcari ale legii, va rog sa sesizati instanta de contencios administrativ competenta si sa respingeti inscrierea dosarelor de concurs a urmatoarelor persoane: FAUR FLORIN pentru concursul din 08-12 iulie 2011 -director general, institutie: Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, si CIUCA MARIA pentru concursul de director executiv adjunct din 05-07 iulie 2011, institutie APIA CJ Cluj, http://www.anfp.gov.ro/PaginaContinut.aspx?Id=270  , din urmatoarele motive:   

FAUR FLORIN:    

Prin adresa nr. 83(iesire) din 27.07.2010, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, Director General, https://antoniupoienaru.finantare.ro/files/2011/03/digit20dupa20110620101.pdf – a dispus ilegal functionarilor publici dupa data de 11 iunie 2010 sa presteze sarcini care erau exclusiv de competenta fermierilor(1 martie 2010-11 iunie 2010). Cei care nu au executat acest ordin au fost sanctionati, invocandu-se art 75 din Legea 188/1999(r2). A se vedea Centrul judetean Alba(CL Aiud). Ca urmare a acestei fapte, s-au absorbit din fondurile FEGA, FEADR si Bugetul National sume de bani ilegale in Campania 2010. Pentru a se acoperi fapta penala s-a trecut la modificarea cererii de subventie din 2011, la pag. 4 introducandu-se art 16. http://www.apia.org.ro/dir_iacs/Formular_cerere_saps_2011.pdf  prin care fermierul, fara sa fie anuntat, confirma ca el singur si-a depus cererea online in 2010, ceea ce este fals si se poate demonstra. Astfel s-a ajuns sa se raporteze pentru campania 2010 un procent de peste 80% si peste 90%  in 2011, de fermieri care si-au depus cererea online, fermieri aflati in aceleasi procente in pragul subzistentei, dar transformati peste noapte in specialisti IT.   

Refuzul sistematic de a raspunde sesizarilor privind comportamentul conducerii Apia Cluj care mi-a blocat adresa de mail de pe utilitarul Outlook al Apia, mi-a interzis verificarea dosarelor marilor fermieri alocati si trasferul lor catre o angajata temporar, mi-a interzis accesul la Internet, mustrari, reduceri de salariu, evaluarea anuala ‘satisfacator’ si destituirea din functia publica. In aceste privinte m-am adresat organismelor europene dar si justitiei.   

Incalcarea unei decizii a Curtii Europene de Justitie si a legislatiei nationale privind beneficiarii si platile din fonfurile europene FEGA , FEADR si Bugetul national. Dupa ce am publicat in revista Profitul Agricol, nr.12 din 30 Martie 2011, pag. 46, un articol privind aceasta neregula, Faur Florin a solicitat un drept la replica https://antoniupoienaru.finantare.ro/files/2011/04/doc110413.pdf pentru ca dupa cateva zile sa mimeze conformarea si sa publice pe site-ul agentiei: ‘Conform Hotărârii Curţii Europene de Justiţie, Informaţiile privind plăţile pe suprafaţă către beneficiarii persoane fizice nu vor mai fi  publicate.Funcţionarea aplicaţiei este momentan întreruptă pentru modificări tehnice.’    

In realitate, aplicatia este activa si se poate accesa de aici   

Incalcarea Regulamentului de Ordine Interioara al APIA prin care se procedeaza la destituire din functia publica in cazurile de incompatibilitate cu functia publica, si sesizarea organelor competente pentru declaratii false date sub semnatura. A se vedea cazul dir. exec. Apia Cluj, Serban Gheorghe, sef centru local Huedin, Corda Titi Iuliu si Zegrean  Tiberiu Viorel, consilier Apia Cluj.    

Ascunderea cu intentie a datelor de concurs pentru astfel de posturi de conducere si neafisarea lor la sediile APIA, pe site-ul agentiei si in presa, prejudiciind relatia agentiei cu institutiile europene, stiut fiind faptul ca, astfel de persoane semneaza documente aferente platilor catre fermieri din fonduri europene si nationale.   

 CIUCA MARIA:   

In atasament se afla evaluarea mea profesionala facuta pe toata perioada anului 2010 de catre Ciuca Maria, an in care, ea declara in luna aprilie(vezi atasament) ca este director executiv adj. Eu am fost consilier de executie si in conformitate cu legea, evaluarea se face de catre conducatorul ierarhic superior care este seful de serviciu. Conform adresei dvs.nr. 885430/17.05.2011 m-ati instiintat ca Ungur Dorina a ocupat functia de sef serviciu MSIT in perioada 17.11.2009-31.05.2010, perioada in care trebuia sa fiu evaluat de catre aceasta persoana(01.01.2010-31.05.2010). Ancheta Dvs. facuta la Cluj nu a sesizat acest aspect si nici falsul din inscrisuri. Documentele fac parte din dosarele aflate pe rol in justitie la Tribunalul Cluj. Va rog sa dispuneti departamentului juridic al ANFP consultarea de urgenta a dosarului meu aflat pe rol pentru conformitate si sa constatati felul in care au fost efectuate anchetele pana la destituirea mea si numarul de nereguli existente la Apia Cluj, nereguli pe care ar fi trebuit din timp sa le depistati. Pentru edificare, veti constata ca in mod ilegal, toti angajatii subordonati lui Ungur Dorina in perioada sefiei acesteia au fost evaluati de catre Ciuca Maria, care a fost dir. exec adj in primele cinci luni ale anului 2010, mai apoi sefa de serviciu . De asemenea, nu ati sesizat in mod intentionat faptul ca sotul lui Ungur Dorina(Ungur Horea) este sef centru local Cluj-Napoca, iar toate cererile in baza de date contin numele lor aparand suspiciunea de frauda, in acceptiunea reglementarilor europene si nationale.   

Refuzul de a-mi inmana dosarul complet de activitate in momentul efectuarii lichidarii, ca urmare a destituirii din functia publica, asa cum o recunoasteti in adresa nr. 878078/30.03.2011, alin.3.   

Ascunderea cu intentie a datelor de concurs pentru astfel de posturi de conducere si neafisarea lor la sediile APIA, pe site-ul agentiei si in presa, prejudiciind relatia agentiei cu institutiile europene, stiut fiind faptul ca, astfel de persoane semneaza documente aferente platilor catre fermieri din fonduri europene si nationale.   

Pentru cei doi mai sus amintiti imi rezerv dreptul de a contesta in instanta validarea  dosarelor de concurs.    


No Comments on “Ghici cine va fi noul dir. gen. al APIA?”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. Antoniu says:

    @Ella-E o vorba: ‘da-i Chelmului tichie de margaritar!’ Consilier superior la serviciul Teledetectie am inteles ca este. ‘Ejaculat’ de la minister, este. Ramane sa faca ‘ameliorari’ de rase la Apia si Apdrp. Mouuuuu….

  2. Ella says:

    „Va face si va drege” si unirea cu APDRP? Si reorganizarea lor?

  3. Ella says:

    Buna ziua!
    Tot umbla zvonul: a avut sau nu loc examenul ptr. ocuparea functiei de director general APIA?

    1. Antoniu says:

      @Ella-Am inteles ca tot el a luat. Cu o zi inainte de 12 iulie a dat oralul ca sa prinda si videoconferinta in care a garantat la greu ca va face si va drege.

  4. Paun Cristian says:

    Nu se rezolva nimic. Astia se apara unii pe altii mai abitir ca detinutii. E nasoala zeghea. Prea multe dungi si prea aspra. O mana spala pe alta iar sistemul pur si simplu exclude pe oricine vrea altceva de la el si se opune curentului.

    Oricum daca dovezile sunt clare nu trebuie iertati! Macar de dragul sudorii reci care li se prelinge pe spate.

  5. Nina says:

    Draga Antoniu, as gresi daca as zice ca stiu ce simti totusi, incerc sa-mi imaginez acest fapt. Eu imi doresc din suflet sa reusesti a-i pune „cu botul pe labe” pe acesti indivizi fara Dumnezeu. Nu stiu cit va mai trebui sa induram rinduieli strimbe si piramide cu josul in sus. Doamne ajuta-ne ca toti oamenii buni sa-si implineasca rostul.

    1. Antoniu says:

      @Nina-Multumesc pentru incurajari, Nina!

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>