Astazi au loc alegeri pentru desemnarea salariatilor in Consiliul de Administratie al TVR. Televiziunea publica isi desfasoară activitatea sub controlul Parlamentului, avand la baza Legea 41/1994.
Presedintele Consiliului de Administratie este numit de catre Parlament, pe operioada de 4 ani. Consiliul de Administratie al TVR este format dintr-un numar de13 persoane, care, sunt desemnate prin votul majoritatii deputatilor si senatorilor.
In urma raportului de activitate, prezentat recent in fata Parlamentului, Presedintele Consiliului de Administratie a fost destituit.
Presedintele Director General interimar al TVR, Radu Calin Cristea a trecut imediat la evaluarea institutiei si organizarea de alegeri.
Pentru o buna desfasurare a alegerilor, patronatul presei, RoMedia, este prezent in toate centrele teritoriale ca observator.
Urnele s-au deschis la ora 9.00. Va prezentam lista reprezentantilor salariatilor TVR propusi pentru Consiliul de Administratie al TVR. Din partea salariatilor de la TVR Cluj, este propus d-l Popa Madalin. Urnele se inchid la ora 21.

Antoniu Poienaru, observator RoMedia, Cluj


0 comentarii la “Alegeri pentru desemnarea salariatilor in Consiliul de Administratie al TVR”
Comentariul tau