0 comentarii la “Crăciun fericit!”
 1. Ioan Ionuț a spus:

  Domnule Poienaru, inainte de a discuta subiectul la care m-am referit ieri, „Sistem de expolatatie aricola” este imperios necesara declansarea unei campanii eficiente contra vanzarii sau concesionarii terenurilor agricole indiferent de proprietar si in primul rand strainilor. Poate fi aceasta prima miscare de iesire a Romaniei din criza.Restul pe urma.
  Link-ul urmator trebuie tratat numai in baza informatiilor (Ioan Rosca apasa prea tare pedala anticomunismului, atitudine care si-a cam pierdut sensul.

  http://www.piatauniversitatii.com/news/editorial-3-2012-1

  Vom mai vorbi..
  O zi buna!

 2. Visoiu a spus:

  Buna ziua!Am o intrebare. Am vazut ca avansulpentru suprafete se baga din data de 16 oct., suntem deja in decembrie iar eu nu am primit nimic.As dori o lamurire.Am sunat la apia Arges de acolo de unde apartin si mi-au spus ca se vor baga pana la sf anului,suntem deja la sf anului si nu este nici o schimbare.Astept un mesaj urgent

 3. Antoniu a spus:

  @Visoiu-in ian.2013 mergeti la Apia si solicitati in scris o copie a dosarului dvs. In dosar veti vedea toate operatiunile facute asupra dosarului. Daca veti gasi decizii de plata, veti putea afla motivele pentru care nu v-au fost livrati banii: debite de recuperat, sanctiuni rezultate din controale pe teren sau teledetectie,samd. Daca nu ati avut nicio astfel de sanctiune si totusi veti gasi o decizie de plata, iar plata neefectuata, cu aceasta decizie apelati la instanta, ca sa va recuperati banii. Dupa ce veti obtine o copie a dosarului, cel mai bine e sa ma contactati din nou, inainte de a intreprinde ceva.

Comentariul tau