turbina Pelton

Compania de stat Hidroelectrica, in baza prevederilor “Strategiei in domeniul CHEMP-urilor” aprobata prin Hotararea Adunarii Generale a Actionarilor nr. 34/13.03.2013, a ales drept evaluator, prin licitatie, firma Darian DRS SA din Cluj-Napoca.
La invitatia de participare nr. 345485/18.04.2013 denumita “Evaluarea Centralelor Hidroelectrice de Mica Putere“ s-au prezentat opt firme, valoarea totala estimata pusa in joc de catre Hidroelectrica fiind de 321.000 RON.
Firma Darian DRS SA a castigat licitatia, oferind pretul cel mai scazut, suma de 151,294,5 RON, semnand apoi contractul de servicii de evaluare nr.96 la data de 31.05.2013.
Astfel, se deschide drumul vanzarilor CHEMP-urilor in luna iunie 2013, cu respectarea legislatiei in vigoare.
Darian DRS SA are in spate o bogata experienta iar faptul ca a acceptat sa evalueze primele 88 de centrale de mica putere la mai putin de jumatate din pretul de strigare de 321.000 RON, ne-ar putea face sa credem ca evaluarile nu se vor putea face in limitele sumei acceptate, luand in considerare deplasarile costisitoare la fata locului, masa si dansul.

Desigur, lucrurile nu vor sta asa, contractul dintre prestator si beneficiar fiind unul batut in cuie.

Se pare ca si in acest caz, Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica a facut un contract rezonabil, firma Darian intelegand faptul ca beneficiarul nu este decat un client ca oricare altul.


Succes Hidroelectrica si vanzare buna la iesirea din insolventa!


No Comments on “HIDROELECTRICA a ales evaluatorul Centralelor Hidroelectrice de Mica Putere(CHEMP)”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>