Pate Hidroelectrica

Ardeleanul Remus Borza pune ‘fainoshag’ pe Hidroelectrica.
Actionarii companiei de stat au fost de acord cu restructurarea propusa de Borza in sedinta extraordinara din 29 mai 2013, astfel : cele 13 sucursale, Bistrita, Curtea de Arges, Cluj, Oradea, Buzau, Hateg, Caransebes, Portile de Fier, Ramnicu-Valcea, Targu-Jiu, Slatina, Sebes si Sibiu se vor transforma in sapte sucursale.
Noile succursale vor fi : Bistrita care va prelua de la SH Buzau centralele Calimanesti si Movileni, Cluj va prelua SH Oradea, Curtea de Arges va prelua SH Buzau, Hateg va prelua SH Caransebes, Ramnicu Valcea va prelua SH Slatina, Portile de Fier va prelua SH Targu-Jiu iar Sebes va prelua SH Sibiu.
Adio posturi caldute de director, lider de sindicat ; la revedere sotii, amante, fii si fiice ai nomenclaturilor locale.
Borza da o lovitura de gratie si Hidroserv-urilor, care se vor conforma noului plan de restructurare.
Avantajele restructurarii se impart pe doua paliere :
reducerea costurilor prin : comasarea unor structuri administrative, adaptate volumului specific de activitate, reducerea numarului functiilor de conducere, redimensionarea schemei de personal iar transformarea actualelor Sucursale in Uzine, va reduce, avand in vedere cu circa 300 numarul de posturi din organigrama
la nivelul societatii. Economia estimata la fondul de salarii este de aprox.
6.000.000 euro/an.
-prin suprapunerea teritorial-administrativa a Sucursalelor de Hidrocentrale cu
Hidroserv-urile se obtine: optimizarea activitatii de mentenanta cu un timp de raspuns mai scurt in situatii de incidente si reducerea pierderilor de energie pentru lucrari de mentenanta planificate si accidentale.

Din 52 de posturi de conducere anuntate initial drept vacante si scoase la concurs, Borza reduce numarul lor la 34, in configuratia noilor sucursale. Inseamna ca, din ficatii celor 18 directori, a iesit un pate de minune.
Borza, ‘mai unje una, nu fii chitra !’

Sursa : comunicat Hidroelectrica din 5.06.2013


One Comment on “Hidroelectrica a fost restructurata!”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. Inculpatu pentru pagubirea Hidroelectrica in exercitiul administrarii acesteia says:

    A pus fainoshag si in rapoartele de control in cuprinsul carora am fost obligat prin santajarea cu pierderea locului de munca sa inventez prejudicii, inculpatu avand un interes material direct in inventarea acestor prejudicii fiindca exact conform propriului sau raport de administrare rapoartele de control cu prejudicii inventate au stat la baza deciziilor de reziliere a unor contracte de furnizare sau executare de lucrari urmare carora s-au ”realizat economii” din care s-a extras procentul aferent comisionului incasat de administratorul judiciar.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>