cucuveaO credință populară spune că dacă îți cântă cucuveaua pe casă mai multe nopți, te poți aștepta la ce e mai rău. Dacă vă mai amintiţi, ani de zile cucuveaua cânta seară de seară pe coșurile de fum ale palatului prezidențial. După o vreme, vechii locatari și-au găsit beleaua. Văzând că-i merge, cucuveaua s-a mutat apoi pe coșurile polivalentelor pentru ca apoi să poposescă în mailurile noastre. Pentru a rămâne ‘agaţată’ de mailuri, biata cucuvea s-a vopsit în mov. Nu întâmplător. Mai știm noi pe unii care foloseau flacăra violetă pentru a provoca insucces adversarilor și a se proteja de atacuri paranormale. Culoarea mov poate fi un alt concept în tehnica paranormalului, de data asta menită a te proteja de adversari care îți contesta titlurile, decorațiile dar și de a-i ataca, strecurând date cu caracter personal în coşurile de sub panou. Dacă movul nu ține, există o soluție de rezervă, și anume, metoda cu ‘pixelu’ albastru’, o variantă la fel de eficientă.
Iată imaginea unei țări bolnave, în care păpușarii-doctori folosesc tehnici ‘colorate’ de meditație din medicina alternativă, folosind, chipurile, câmpuri energetice pentru asanarea stării de sănătate a norodului ascultător. În fond nu e altceva decât o tehnică securistă de șantaj și de a te menține la putere.
Cel care încearcă acum să alunge sperietoarea, are și ‘codurile sursă’ ale gardurilor ce împrejmuiesc casele pe care aceasta cântă seară de seară.
Vom muri și vom vedea ascultând glasul suav al cucuvelei sau vom trăi cu dreptatea pe garduri?


No Comments on “Cucuveaua mov și flacăra violet”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>