In urma cu vreo trei ani mi-am facut un grup de discutii pe Yahoo avand ca tema fondurile comunitare. Imediat s-au inscris pe lista mea ‘greii’, neobositii consultanti. Coplesit de anvergura lor n-am mai reusit sa intretin grupul de discutii. Dupa un timp, Marius Alexa, proprietarul grupului Finantare.ro mi-a propus sa bloggaresc la el pe site impreuna cu alti prieteni de-ai lui. Actiunea in ansamblu s-a dovedit un succes, concretizat prin actiuni concertate de consultanta la nivelul intregii tari. Eu am considerat ca trebuie sa abordez ca invitat pe www.finantare.ro un subiect sensibil, cel al subventiilor comunitare pe suprafata, acordate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura(APIA), agentie la care imi desfasor activitatea. Treptat, cu ajutorul si sustinerea echipei extraordinare a lui Marius Alexa am reusit sa consolidam relatiile dintre APIA si fermieri, fermieri si firmele de consultanta prin adaugarea unor informatii pe care fermierului ii era greu sa le desluseasca din alte surse. Astfel, la conferinta din 4 iunie de la Iasi, www.conferinta.finantare.ro am reusit sa sugerez ca speaker firmelor de consultanta, posibilitatea de a ajuta fermierul sa acceada fonduri comunitare concomitent cu primirea subventiilor pe suprafata.  In toate statele membre, subventia nu este o sinecura oferita de Uniunea Europeana. Ea se leaga automat si de posibilitatea de a accesa alte fonduri comunitare pentru dezvoltarea afacerilor in agricultura.

Pentru activitatea mea pe blog si in urma analizelor privind traficul vizitatorilor, grupul Finantare.ro m-a premiat in maniera occidentala: <<Am premiat “Cel mai de succes blogger Finantare.ro” – Antoniu Poienaru! Felicitari!!!>>

Multumesc din suflet cititorilor mei in slujba carora ma aflu, multumesc APIA pentru ca mi-a dat posibilitatea sa ma informez si nu in ultimul rand, echipei condusa de Marius Alexa care mi-a oferit posibilitatea sa comunic cu fermierul roman.


0 comentarii la “In slujba fermierului roman”
 1. Gabriel Onica a spus:

  Felicitari Toni! Daca cineva merita un premiu intr-adevar tu esti acela. E adevarat, o spun eu, dar pot sa confirme ceea ce zic miile de cititori (fermieri) pe care i-ai ajutat cu un sfat sau o informatie. Felicitari si tine-o tot asa! Gaby

 2. Antoniu a spus:

  @Gabriel Onica-Multumesc Gaby!

 3. Viorel Tranca a spus:

  Felicitari! Si la mai mare!

 4. nicoleta a spus:

  felicitari! si sa ajungi unde iti doresti!!! mult succes si la mai mare!!

 5. raul a spus:

  bravo Antoniu, ai grija sa nu te faca ministru al agriculturii!

 6. Emilia a spus:

  Esti oricum mai cunoscut decit actualul ministru! Asa ca, de ce nu?

 7. Lucian a spus:

  Felicitări !!!
  Când dai de băut ?

 8. Alina Frimu a spus:

  BRAVO ANTO!!!!! Felicitari!!!!! Sunt convinsa ca dragostea ta pentru agricultura te va duce pe cele mai inalte culmi!!! Iti tin pumnii si iti urez SA AI MIRACOL!!!!! Te pup!

 9. anca a spus:

  felicitari, la cat mai multe

 10. Andreea a spus:

  Maxime Felicitari!! Fie ca Arhipelago si Finantare.ro sa aduca si la anu’ premierea bloggerului de succes pentru anul 2011.

  Echipa Finantare.ro iti multumeste pentru toata munca depusa. Spor in toate in continure si la cat mai multe articole interesante pe blog;)

  O zi frumoasa!

 11. cristea mariana a spus:

  FELICITARI DOMNULE ANTONIU PENTRU REUSITA SI DUPA CUM A SPUS SI RAUL PESTE UN TIMP O SA DEVENITI MINISTRU AL AGRICULTURI NU AR FI RAU DAR SPER SA NU VA SHIMBATI CA DOMNUL RADULESCU DAR DUMNEAVOASTRA AVETI CALITATE NU CA DANSUL NU MIA PLACUT NICIDATA D RADULESCU TOT TIMPUL A FOST PE INTERESUL LUI APROAPE LA TOTI MINISTRI A GASIT NOD IN PAPURA SI ACUM TACE CA MIELUL TAIAT DE PASTE

 12. stii tu cine(de la Apah.) a spus:

  Felicitari!!!! Pacat ca suntem prea putini

Comentariul tau