Astazi au loc alegeri pentru desemnarea salariatilor in Consiliul de Administratie al TVR. Televiziunea publica isi desfasoară activitatea sub controlul Parlamentului, avand la baza Legea 41/1994.
Presedintele Consiliului de Administratie este numit de catre Parlament, pe operioada de 4 ani. Consiliul de Administratie al TVR este format dintr-un numar de13 persoane, care, sunt desemnate prin votul majoritatii deputatilor si senatorilor.
In urma raportului de activitate, prezentat recent in fata Parlamentului, Presedintele Consiliului de Administratie a fost destituit.
Presedintele Director General interimar al TVR, Radu Calin Cristea a trecut imediat la evaluarea institutiei si organizarea de alegeri.
Pentru o buna desfasurare a alegerilor, patronatul presei, RoMedia, este prezent in toate centrele teritoriale ca observator.
Urnele s-au deschis la ora 9.00. Va prezentam lista reprezentantilor salariatilor TVR propusi pentru Consiliul de Administratie al TVR. Din partea salariatilor de la TVR Cluj, este propus d-l Popa Madalin. Urnele se inchid la ora 21.

Antoniu Poienaru, observator RoMedia, Cluj


No Comments on “Alegeri pentru desemnarea salariatilor in Consiliul de Administratie al TVR”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>