Bio-fuck

Observatiile Curtii de Conturi a Romaniei, la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale-MADR, scot in evidenta jaful la bugetul national, comis de fosta conducere a acestui minister.

Nicolae Vacaroiu, poreclit ‘saniuta’, citeaza din Raportul public pe 2014, la pag. 87 : ‘pana la finalizarea misiunii de audit, reprezentantii MADR nu au pus la dispozitia auditorilor publici externi documentele justificative care sa ateste realitatea operatiunilor pentru care s-a platit suma de 1.962 mii lei, conform contractului incheiat de MADR cu o societate comerciala care a organizat participarea ministerului la targul „BIOFACH 2014”, desfasurat in orasul Nürnberg (Germania), in perioada 12-15 februarie 2014.’

Imediat dupa aparitia lui Vacaroiu, de pe site-ul MADR au fost sterse din arhiva toate pozele fostului ministru exact de la expozitia cu pricina.

Am reusit sa recuperez poza de mai sus in care il recunoasteti pe fosta ‘Excelenta Sa’, ambasador al Romaniei la Berlin, gazda evenimentului, in perioada desfasurarii expozitiei si actual ministru la Externe.

Pe restul participantilor la expozitie ii cunoasteti.

Curios e ca Vacaroiu nu spune cu ce firma a facut contractul de inchiriere MADR-ul, dand, parca, ragaz MADR-ului, revistelor si televiziunilor apropiate ministerului, firmei care a organizat evenimentul si Asociatiei Bio-Romania, sa stearga de pe site-urile lor, toate pozele care faceau referire la acest eveniment.

Lucrurile nu trebuie sa ramana asa, iar institutiile abilitate ale statului trebuie sesizate, daca ‘saniuta’ n-a facut-o deja.

Sau au pus batista pe tambal ‘cei trei muschetari’ din imagine, pentru a nu afla prostimea cum se cheltuiesc peste 400 mii de euro in trei zile!?


No Comments on “Ministerul Agriculturii, atac ‘biofuck’ la bugetul national!”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>