Anchetat în dosarul ‘Insula Mare a Brăilei’, pe vremea când era membru în consiliul de administrație al ADS, implantat acolo de Ilie Sârbu, Petre Daea se întoarce din nou la MADR.

Fost șef de fermă pe vremea comunismului, devenit apoi secretar de stat și ministru MADR în primul mandat, acest personaj ar putea fi arestat în urma declarațiilor de dragoste făcute oilor românești.

El a și propus ca oaia să devină brand de ţară. Lângă o oaie găsești o frunză, dar lângă frunză nu găsești o oaie, spune o cugetare emanată de Daea.

Dar să vedem dacă nu cumva cugetările lui Daea nu implică și caprele. Și, probabil, pofte nebănuite ale PSD, Alde, UDMR și votanților lor.

Un om mai este considerat pur chiar și atunci când își eliberează pofta cu o oaie sau cu o capră. Dacă nu există nici o femeie, atunci nu există nici o poftă adevărată sau păcat sexual. Apoi animalul devine stricat și trebuie să moară. Așa spune profetul Mohammed.

Profetul Daea nu ne explică de ce s-a blocat exportul de oi către Oriental Mijlociu o perioadă.

Allan Seymour, un fermier din Nouă Zeelandă, a vândut mii de oi în Siria pentru a satisface apetitul sexual al soldaților ISIS. El a fost arestat după ce autoritătile neozeelandeze au fost avertizate de CIA și MI6 că face afaceri cu militanții ISIS din Siria.

CIA și MI6 au raportat că oile nu erau folosite pentru mâncare, ci au fost folosite pentru satisfacerea apetitului sexual al soldaților ISIS. Confirmarea a venit și de la purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării din Nouă Zeelandă în data de 19 mai 2017, conform publicației worldnewsdailyreport.com.

Oaia ne dă lapte, brânză, câte un miel,
Ne îmbracă, ne dezbracă.
Da, ea trebuie înțeleasă
Și-a făcut pofta cu el.


No Comments on “Oaia lui Daea”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>