Nimeni n-ar fi crezut ca un asemenea angrenaj de aproape 5.000 de oameni al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, va putea fi urnit din loc.  In primul rand fermierii care si-au depus cererile de subventie in 2007 au luat in deridere adevaratul slogan al agentiei, ‘Gaseste-ti parcela!’ Imaginea este aidoma carului cu boi din tabloul cu acelasi nume al pictorului Nicolae Grigorescu. Adica, oameni de toate felurile, au ajuns sa masoare cu tehnica satelitara parcelele si sa utilizeze baze de date si softuri geografice pentru a face plati fermierilor, numai datorita instruirii facute de catre profesionisti straini si romani ai proiectului Iacs-Phare. Pentru asta le multumesc. Le multumesc in numele tuturor celor care s-au straduit zile si nopti nesfirsite sa implementeze toate cerintele europene in materie de plati directe. In mod special, multumesc lui Razvan Ghitescu pentru instruirile facute si pentru curajul specific generatiei lui, de a lua taurul de coarne cum se spune, si, de a duce la bun sfarsit acest proiect.


No Comments on “Gasi-mi-ai parcela!”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. Antoniu says:

    @Vasile-titlul e ca o revolta exprimata de fermieri la inceputul campaniei de identificare a parcelelor. Totul s-a sfarsit cu bine pana la urma.

  2. Vasile says:

    Titlul postului e super fain :))!

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>