Arhipelago aduce cele mai importante companii din managementul proiectelor, consultanta, finantari europene si investitii atat in calitate de speakeri cat si in calitate de parteneri in cadrul Conferintei “Fresh&New” Finantare.ro desfasurata pe 4 iunie 2010, la Iasi.

Conferinta Finantare.ro promoveaza cele mai noi curente in managementul proiectelor, finantari europene si investitii. Ea acopera nevoile regiunii de Nord Est, prin oferirea de interactiune si informatii cu privire la noile tendinte in domeniul managementului de proiect, propune noi surse de finantare si noi tipuri de abordare a finantarilor europene.

Pentru a dezvolta o afacere de succes ai nevoie de investitii. Una dintre solutii poate fi o finantare europeana. Indiferent de sursa de finantare utilizata, afacerea ta va avea nevoie de un plan si un management al proiectului foarte bun.

Programul evenimentului

Evenimentul va reuni pe parcursul zilei de 4 iunie seminarii, conferinte, workshop-uri, cocktail, aducand la un loc informatii proaspete, cunostinte specializate, business si mult networking.

Dimineata vor avea loc in paralel conferinte care vor aborda cele 4 teme: finantari europene, managementul proiectelor, consultanta in finantari si investitii. La acestea vor lua cuvantul mai multi vorbitori: speakeri, oameni de afaceri, persoane cu experienta in domeniu.

Dupa pauza de pranz, informatiile dobandite vor fi consolidate prin workshop-uri cu numar limitat de persoane, pentru a crea interactiune mai puternica intre participanti si speakeri.

Seara se va incheia cu un cocktail care va facilita buna dispozitie, networkingul si businessul.

Pe parcursul intregii zile, participantii vor avea ocazia sa invete, printre altele:
– Managementul proiectelor: directii de dezvoltare, lucrul pe proiecte – avantaje si beneficii, viitorul
managerilor de proiect, softuri si instrumente care faciliteaza managementul proiectelor, perfectionare
si cariera in managementul proiectelor, cum sa identifica managerii buni de priect, statistici din domeniu, managementul riscului.
– Finantari europene pentru aplicanti: tipuri si modalitati de finantare, fonduri europene nerambursabile, credite, viitorul finantarilor.
– Consultanta pentru finantari: noi tendinte, directii de dezvoltare.
– Investitii: tipuri de investitii, business angels.

Locatie: B-dul Poitiers, Nr. 10, Parcul Stiintific si Tehnologic Tehnopolis, cladirea Nucleus, Iasi.

Reteaua Arhipelago cu o vechime de peste 8 ani in mediul business vine sa ofere publicului larg acces la informatii intr-un nou format. Arhipelago aduce solutii complete si integrate de promovare online, venind in sprijinul clientilor cu diverse pachete si produse care pot ajuta afacerea acestora la nivel national. Reteaua acopera patru sfere distincte de interes din mediul online: Business; Entertainment; Personal Tools; Social.

Varietatea site-urilor ce compun reteaua, ca profil si public-tinta, permite conceperea unor pachete de promovare cu impact puternic, prin alegerea celor mai bune canale de promovare, in acord cu specificul activitatii clientilor.

Contact:
Andreea Holban,
Coordonator Relatii Publice si Parteneriate
Tel: 0754.839.609
E-mail: evenimente@arhipelago.com
Web-site: www.conferinta.finantare.ro


No Comments on “Conferinta Finantare.ro: Forum regional de finantari europene, management de proiect si investitii – 4 iunie 2010, Iasi”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>