‘Au dreptul la acest sprijin fermierii care detin doi, doua, cinci capete vaci de lapte..’ zice Serban Gheorghe dir. executiv al APIA CLUJ.

Numaratoarea la vaci este mai grea decat cea de la porci.

In realitate, era vorba despre ajutoarele specifice finantate din fondul european FEGA, ajutoare care s-au dat pentru fermierii ‘care detineau un efectiv cuprins intre 2 si 15 capete de vaci de lapte, inclusiv, pe exploatatie, la termenul limita de depunere a cererilor.’  

  ‘L-am informat pe Premier. Se va lua decizia corecta’

Asa spunea pe blogul sau, Andreea Vass Paul, consiliera personala a Premierului, la data de 9 noiembrie 2010, in momentul in care, a aflat din postarile mele de ceea ce se intampla in Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura.

‘L-am informat pe’ directorul general Apia si serviciul Antifrauda APIA

‘L-am informat pe’ Biroul European de Lupta Antifrauda.

‘L-am informat pe’ Directia Generala pentru Agricultura.

‘L-am informat pe’ comisarul Dacian Ciolos, fost ministru al agriculturii.

‘L-am informat pe’ Premier

‘L-am informat pe’ ministrul agriculturii

‘L-am informat pe’ Profitul Agricol si Lumea Satului

‘L-am informat pe’ Presedinte

‘L-am informat pe’ presedintele Directiei Nationale Anticoruptie

‘L-am informat pe’ presedintele Agentiei Nationale a Funtionarilor Publici

S-a luat ‘decizia corecta’:

am fost destituit din functia publica de consilier superior, incepand cu data de 1 martie 2011, procedeul ‘erbicidare’, de catre directorul executiv al Apia Cluj, Serban Gheorghe, pentru ca m-am luat de firma lu’ nevasta-sa SC Agromed Impex Srl, cu puncte de lucru in apropierea sediilor agentiei si posibile decontari in contabilitatile Apia Central si a fostei Directii Agricole si Dezvoltare Rurala Cluj, http://licitatiipublice.clubafaceri.ro/licitatie/erbicid-95376.html, firma ce nu apare in declaratia de avere postate pe site-ul Apia http://www.apia.org.ro/declaratii_cj_2009/cluj/serban_gheorghe.pdf  .Ori, declaratiile false, se pedepsesc conform legii.

Cele sapte procese aflate pe rol la Tribunalul Cluj, vor aduce adevarul ‘pe suprafata’.

‘Subventiile’ legate de cheltuielile de judecata le vor suporta toti cei care sunt parte a ‘dosarului de plata’.

Ii asigur de asta pe toti fermierii, colegii si cititorii mei.

Pe aceasta cale, rog pe toti cei care vor sa ma sustina financiar in procesele intentate Apia Cluj, sa ma contacteze(antoniu_poienaru@yahoo.com). Pentru primele doua citatii avute in 10 respectiv 25 februarie 2011, sustinerea financiara am avut-o din partea unui fermier. Ma lupt cu un sistem si nu cu un neica-nimeni-impexsereleu’.

 Iata, scrisoarea adresata Primului-Ministru .  S-au implinit in data de 13.02.2011 cele 30 de zile in care trebuia sa primesc raspuns.  Nu l-am primit! Data de 13.01. 2011 apare in raspunsul departamentului Relatii cu Publicul. Aceeasi sesizare am adresat-o institutiilor enumerate mai sus. Confirmarea a venit numai de la guvern si DG-AGRI. Sesizarea se refera la modul in care au actionat firmele angajate pentru actualizarea blocurilor fizice si controlul prin teledetectie in 2010 si destituirea mea ilegala din functia publica de consilier.

Problemele expuse in sesizare privesc pe toti fermierii romani dar si pe angajatii APIA. Daca in Campania 2007, sanctiunile anuntate la inceputul anului 2011 de catre Comisia Europeana, erau de aprox. 37 mil. euro, noile sanctiuni pentru Campania 2008 sunt de aprox. 99 mil. euro. Nimeni nu este vinovat, ca de obicei, iar pentru impostura, hotia si imbecilitatea unora, trebuie sa platim din buzunarele noastre.


No Comments on “‘L-am informat pe Premier. Se va lua decizia corecta.’”

You can track this conversation through its atom feed.

 1. cosmina i says:

  CE URAT!!!
  Daca nu as fi din nou studenta, v-as sustine! Nu am primit nici eu din partea statului roman niciun sprijin pentru studii superioare desi colegii mei olandezi sunt bine motivati sa stea la scoala. Pana la urma am luat un imprumut fara dobanda de la…guvernul olandez .

  Sper insa ca oameni cu cap sa sprijine cauza dvs.
  Nu este posibil asa ceva!

  1. Antoniu says:

   @cosmina i- sper si eu!

 2. maria says:

  domnule prim ministru,nu a-ti pus o taxa destul de mare pentru pensionari?acum vreti sa introduceti coplata la medic ,e a doua taxa pe sanatatea noastra,cite mai vreti sa puneti?daca ni se retine din pensie cei 5,5 la suta pentu sanatate de ce mai trebuie si coplata?mai bine sa murim ca nu avem de unde plati atitea taxe pentru acelas serviciu

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>