Stimate d-le Valentin Nicolau,
Va felicit pentru castigarea alegerilor desfasurate in centrele de votare ale TVR.
Referitor la contestarea alegerilor de la TVR Cluj de catre dvs., va prezint mai jos instiintarea facuta de catre presedintele exec. al patronatului presei locale ROMEDIA, d-l Valentin Popescu. Drept urmare, m-am prezentat la ora 9.00, la TVR Cluj, legitimandu-ma cu BI, confirmand imediat d-lui Valentin Popescu telefonic, pe blogul meu dar si pe Facebook, faptul ca, alegerile se desfasoara fara elemente care sa duca la interpretari de fraudare.
(vezi aici: https://antoniupoienaru.finantare.ro/2012/06/21/alegeri-pentru-desemnarea-salariatilor-in-consiliul-de-administratie-al-tvr/ )
In jurul orei 20.00 m-am prezentat din nou la TVR Cluj, respectand intocmai programul stabilit de d-l Valentin Popescu. La ora 21.00 s-a adus urna si s-a desigilat in prezenta mea si a comisiei locale a TVR Cluj- comisie stabilita de catre TVR. S-a trecut la numararea voturilor si intocmirea procesului verbal.
Din punctul meu de vedere, va asigur ca nu am observat niciun fel de tentativa sau frauda, privitor la alegerile desfasurate.
Si, ca sa fiti linistit, a fost pentru prima oara cand am intrat in TVR Cluj, avand onoarea sa cunosc pentru prima data pe directorul acestei institutii si echipa care a constituit comisia locala de alegeri.
Dupa ce procesul verbal a fost trimis comisiei centrale, o copie mi-a parvenit si mie, copie pe care am trimis-o d-lui Valentin Popescu. Toate documentele le-am pus spre instiintare imediat pe blogul meu si pe Facebook, tocmai pentru a elimina orice suspiciune.
(vezi aici: https://antoniupoienaru.finantare.ro/2012/06/21/update-alegeri-pentru-desemnarea-salariatilor-in-ca-al-tvr/ )
Va doresc succes in misiunea, deloc usoara, care va asteapta.
Cu stima,
Antoniu Valentin Poienaru

No Comments on “Valentin Nicolau contesta alegerile de la TVR Cluj”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. nelu says:

    Este destul de clar, trebuie doar sa poti intelege.

  2. Antoniu says:

    @razvan butaru-d-le Butaru, instructiunile pe care le-am primit de la RoMedia, priveau doar prezenta mea intre orele 20.00-22.00. Eu, mai smecher, m-am dus pe la 9.00, m-am legitimat, am facut poze, stand max. 10 min. La ora 20.00 in schimb, am revenit si am asistat la toate cele descrise mai sus: desigilat, numarat, centralizat, transmis la Buc., etc. Ceea ce ma uimeste insa la d-l Nicolau, este modul in care intelege alegerile din TVR. Ele nu pot fi castigate prin unanimitate ca pe vremea emanatiilor comuniste.

  3. razvan butaru says:

    nu inteleg. ati fost dimineata la 9.00 Votul incepe la 7.00. ati plecat si ati revenit la ora 20.00? pai dca ati venit la ora 9.00, puteti spune la ce ora ati plecat pentru a reveni la ora 20.00?

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>