Chiar daca Traian Basescu nu va mai fi la Cotroceni, dupa votul din 29 iulie 2012, subventiile Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura(APIA) se vor da si in urmatorii ani.

Intoxicarile venite din partea PDL, prin vocea lui Emil Boc, la mitingul recent de la Cluj, incercau sa convinga subliminal simpatizantii acestui partid, ca subventiile se vor da, doar daca Traian Basescu se va intoarce la Cotroceni.

Dupa asemenea insinuari, au aparut suspiciunile prin care, presedintele suspendat foloseste telefoanele Serviciului de Telecomunicatii Speciale(STS) in interes electoral, din sediul sau de campanie.

Ce abuzuri se pot face in afara legii de catre Traian Basescu?

Sa luam o institutie din administratia publica centrala, care beneficiaza de sistemele secretizate de comunicatii ale STS.

Sa-i zicem APIA.

O agentie cu centre judetene si centre locale dispuse la nivelul intregii tari.

Daca suni la APIA, robotul te trimite prin apasare de taste, la cota de lapte, subventii pe suprafata, subventii la bovine, etc.

Putina lume stie ca, prin STS, APIA trimite sub forma mesajelor telefonice sau e-mail fiecarui fermier, informatii privind platile din fonduri comunitare si bugetul national sau orice fel de informatii privitoare la solicitarile de plata, evitand astfel expedierea pe suport de hartie a deciziilor de plata, notificarilor, solicitarilor de clarificare, etc.

Directorii executivi ai centrelor judetene APIA aveau (sau inca mai au!) acces la baza de date, de acasa, absolut ilegal, incalcandu-se dreptul cetateanului la protectia datelor cu caracter personal, punand in pericol si interesele financiare ale comunitatii europene.

Baza de date functioneaza in sistem intranet, sistemul fiind gestionat de STS.

Acest lucru, ca o paranteza, a dat nastere  suspiciunilor de vanzare de date, contra cost, unor investitori, date privitoare la pozitia si calitatea terenurilor agricole.

O conexiune STS si o setare corespunzatoare, realizate in sediul de campanie a lui Traian Basescu , ii dau posibilitatea acestuia sa transmita instantaneu, unui numar de 1.078.478 fermieri din toata tara, inregistrati la APIA in 2012, mesajul din discursul recent a lui Boc de la Cluj, care spunea ca, citez din memorie: “daca fermierii nu-l voteaza pe Basescu, isi vor pierde subventiile APIA.”

Pentru a elimina toate suspiciunile, avem datoria civica de a iesi la vot in data de 29 iulie 2012.


No Comments on “Subventiile APIA se vor DA!”

You can track this conversation through its atom feed.

  1. nelu says:

    vrem o tara ca afara. hai la vot.

    1. Antoniu says:

      @nelu-DAAAAAA!

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>