Adaprodcom.roAnul de cota de lapte 2012/2013 pentru producatorii si achizitorii detinatori de cote, se incheie la 31martie 2013 iar declaratiile se depun la APIA pana la data de 14 mai 2013 inclusiv, incepand cu 1 aprilie 2013.
Cei care nu depun aceste declaratii vor fi penalizati.
Din 2015 cotele de lapte vor disparea la nivel european iar fermierul roman se va trezi in concurenta cu marii producatori europeni. Operatorii care vor achizitiona lapte se vor orienta spre piete in care productia este mai mare, laptele conform si mult mai ieftin.
Ceea ce s-a intamplat recent cu fermierii romani prin campania de dezinformare cu celebra aflatoxina si se intampla acum prin monitorizarea APIA privind cota de lapte, nu face decat sa prefigureze scoaterea producatorilor romani de pe piata producatorilor de lapte.
Statul ar putea ca pana in 2015 sa protejeze fermierii mici aflati mai ales in zonele defavorizate sporind ajutoarele catre acestia, cu acordul Comisiei Europene.

Nu se va intampla asa ceva, cunoscand faptul ca toate guvernele au lucrat si lucreaza inconstient impotriva a tot ce este romanesc.


5 Comments on “Depunerea declaratiilor de cota de lapte la APIA”

You can track this conversation through its atom feed.

 1. cosmin says:

  cand incep platile la cota de lapte

 2. gabriel says:

  cand se dau

  se face plata cotei de lapte ?

 3. Raluu says:

  cand se face plata cotei de lapte

 4. fachira says:

  buna ziua!am si eu o intrebare….daca detin 9 h si 2 bovine,pot face imprumutu la banca cu adeverinta de la apia?va multumesc anticipat

 5. laci says:

  cind primim formularele pretiperite acasa ??? multumesc

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>