PLUS

Programul zilelor orasului Ocna- Mures(17-18 aug.2013) nu pare sa dea fiori reci administratiei locale si cetatenilor deopotriva.
Vestea inchiderii oficiale a spitalului orasenesc si transformarii lui intr-un centru multifunctional multumeste pe toata lumea. Lucrarile de transformare a orasului sub privirile noastre sunt si ele aducatoare de sperante.

Ceea ce ar putea sa ne ingrijoreze este faptul ca Sectia a IX-a Contencios Administrativ si Fiscal din cadrul Tribunalului Bucuresti a repus pe rol in data de 8 aug.2013 ‘exceptia de nelegalitate a actului administrativ’ nr. 26/7067/05.06.2009 emis de Primaria Ocna Mures, obiect privitor la contructia magazinului PLUS.
Reamintim faptul ca reteaua PLUS s-a transformat in LIDL. Ulterior datei la care s-a produs prabusirea magazinului in haul unei galerii de sare, formandu-se celebrul crater, LIDL IMOBILIARE MANAGEMENT SCS si LIDL DISCOUNT SRL, au actionat in instanta, in calitate de reclamanti, pe paratii SOCIETATEA NATIONALA A SARII si ORASUL OCNA MARE PRIN PRIMAR.

Obiectul cauzei a fost ‘actiune in raspundere delictuala’ la Sectia a-IV-a Civila din cadrul Tribunalului Bucuresti. Solutia data atunci a fost aceea de respingere a exceptiei lipsei calitatii procesuale pasive si a exceptiei inadmisibilitatii actiunii, formulate de Orasul Ocna Mures prin Primar, ca neintemeiate.

In acelasi timp s-a admis exceptia de nelegalitate privind autorizatia de construire nr.26/7067/05.06.2009, invocata de LIDL IMOBILIARE MANAGEMENT SCS, LIDL DISCOUNT SRL si de parata Societatea Nationala a Sarii.

Astfel a fost sesizata Sectia a IX -a de Contencios Administrativ si Fiscal, actiune fiind suspendata pana la solutionarea exceptiei de nelegalitate.

Termenul stabilit pentru solutionarea exceptiei de nelegalitate este 10 sept.2013.


0 comentarii la “Cantec, joc PLUS voie buna la Ocna-Mures”
Comentariul tau