PLUS

Programul zilelor orasului Ocna- Mures(17-18 aug.2013) nu pare sa dea fiori reci administratiei locale si cetatenilor deopotriva.
Vestea inchiderii oficiale a spitalului orasenesc si transformarii lui intr-un centru multifunctional multumeste pe toata lumea. Lucrarile de transformare a orasului sub privirile noastre sunt si ele aducatoare de sperante.

Ceea ce ar putea sa ne ingrijoreze este faptul ca Sectia a IX-a Contencios Administrativ si Fiscal din cadrul Tribunalului Bucuresti a repus pe rol in data de 8 aug.2013 ‘exceptia de nelegalitate a actului administrativ’ nr. 26/7067/05.06.2009 emis de Primaria Ocna Mures, obiect privitor la contructia magazinului PLUS.
Reamintim faptul ca reteaua PLUS s-a transformat in LIDL. Ulterior datei la care s-a produs prabusirea magazinului in haul unei galerii de sare, formandu-se celebrul crater, LIDL IMOBILIARE MANAGEMENT SCS si LIDL DISCOUNT SRL, au actionat in instanta, in calitate de reclamanti, pe paratii SOCIETATEA NATIONALA A SARII si ORASUL OCNA MARE PRIN PRIMAR.

Obiectul cauzei a fost ‘actiune in raspundere delictuala’ la Sectia a-IV-a Civila din cadrul Tribunalului Bucuresti. Solutia data atunci a fost aceea de respingere a exceptiei lipsei calitatii procesuale pasive si a exceptiei inadmisibilitatii actiunii, formulate de Orasul Ocna Mures prin Primar, ca neintemeiate.

In acelasi timp s-a admis exceptia de nelegalitate privind autorizatia de construire nr.26/7067/05.06.2009, invocata de LIDL IMOBILIARE MANAGEMENT SCS, LIDL DISCOUNT SRL si de parata Societatea Nationala a Sarii.

Astfel a fost sesizata Sectia a IX -a de Contencios Administrativ si Fiscal, actiune fiind suspendata pana la solutionarea exceptiei de nelegalitate.

Termenul stabilit pentru solutionarea exceptiei de nelegalitate este 10 sept.2013.


No Comments on “Cantec, joc PLUS voie buna la Ocna-Mures”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>