Hakuna matata, denumirea barcii care i-a adus sfarsitul dir. exec. Apia Cluj, Adrian Zaharia, inseamna ‘fara probleme’ in limba Swahili.

Expresia a fost popularizata intr-un film de animatie a lui Disney, a carui melodie contine un mesaj infiorator: “Hakuna matata este in siguranta in sfarsit, amice… pentru nimic nu o sa ne ia baiatul acum”.

Adrian Zaharia a fost casatorit, divortul sau terminandu-se in 2006 la Judecatoria Cluj, in dosarul nr. 5298/211/2006 (13388/2006 ).

In 2010 si-a luat doctoratul, avand coordonator pe tatal sau, profesor la USAMV Cluj, apoi a intrat in Partidul Conservator a lui Voiculescu, devenind presedinte.

Sef de lucrari si presedinte local de partid, Zaharia era ‘pregatit’ sa preia fraiele Apia Cluj. Dupa examene trucate si mutarea dir. exec. Apia Cluj de la acea data, Serban Gheorghe, la serviciul Controale pe Teren, Zaharia devine director plin.

Zaharia isi pune in cap inca de la inceput intreg personalul prin deciziile sale. Nepregatit si arogant, acesta angajeaza legal personal contractual format din apropiati de-ai sai, apoi, ilegal, ii transforma in functionari publici. Pe rolul Curtii de Apel Bucuresti exista dosarul nr. 7721/3/2017 cu aceasta cauza.

De notorietate a fost si procesul prin care Zaharia l-a dat afara pe fostul dir. exec., din pozitia de sef Controale pe Teren, Serban Gheorghe. Serban a pierdut la toate instantele clujene, continuand lupta la Curtea de Apel Bucuresti, unde a dat Guvernul si Apia in judecata in dosarele nr. 724/2/2018 si nr. 3891/2/2018.

Pe de alta parte Zaharia, devenit intre timp membru activ al ALDE, avea si el un proces pe rol, tot impotriva Apia, in dosarul nr. 1566/117/2018 de la Tribunalul Cluj. El s-a judecat la aceeasi instanta si cu MADR, in dosarul nr. 3621/117/2016, atunci cand a fost mutat disciplinar la Apia Giurgiu, in urma multiplelor reclamatii facute de catre functionarii Apia Cluj.

Controlul Curtii de Conturi Cluj, cuprinzand auditul pe 2017 la Apia Cluj, a atarnat ca o piatra de moara, la gatul lui Zaharia.

Totul s-a sfarsit brutal si nedrept pentru un tanar de 40 de ani.

Destinul le-a luat parintilor lui Zaharia, un copil.

D-zeu sa-l ierte si sa-i ierte.


No Comments on “Hakuna Matata”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>