Imediat dupa inlaturarea curcii securiste de la secretariatul guvernului, celebra Agentie Nationala de Integritate(ANI) s-a autosesizat si a inceput controlul averii acesteia.
Mai, sa fie! mi-am zis. In data de 28.11.2011, am ridicat de la posta raspunsul ANI la sesizarea mea.
De luni de zile am avertizat diversele institutii ale statului, de faptul ca, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura(APIA) este plina de infractori, semianalfabeti, hoti de subventii, atat din randul functionarilor cat si al fermierilor, protejati ai politicienilor care nu fac nimic pentru a-si justifica salariile, bolnavi figuranti pe state de plata; de existenta unor pontaje fictive pe baza carora s-au ridicat sume exorbitante, angajati figurand la centre locale, lucrand mascat in centre judetene, relatii suspecte intre functionari si fermieri, agresiuni verbale si dispret al functionarilor indreptate impotriva fermierilor, controale pe teren si prin teledetectie facute la comanda politica sau in dauna bugetului comunitar si national, relatii cu publicul la nivel central coordonate si controlate de un individ facut director general intre doua fatari politice. Situatia se cunoaste si in institutiile europene.
Cu un zambet perfid, la Apia Cluj, se afla un exemplar al acestei cocine politice, care gestioneaza fondurile comunitare in perfecta armonie cu firma sotiei, SC AGROMED IMPEX SRL. Si nu e singurul. Serban Ana Natalia, unic actionar al acestei firme cu domiciliul in patul conjugal, nu este ruda cu Serban Gheorghe, dir. executiv al APIA Cluj, dupa judecata curcii securiste!. Drept urmare, Serban Gheorghe nu a considerat sa declare veniturile si sursa veniturilor sotiei in declaratia de avere si interese.

ANI,iata, considera altceva.


No Comments on “Agentia Nationala de Integritate”

You can track this conversation through its atom feed.

No one has commented on this entry yet.

Lasă un răspuns

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>